026 12 12 20

info@tricom.se

Mina favoriter

Mitt konto

kr
Produkter
ServiceOm ossKontakt

Jobba hos oss

Ledig tjänst Gävle

Vi söker nu driven säljande tekniker till vårt service-center i Gävle. Tjänsten kommer att innefatta PC-service, mobil-service och diverse nätverksrelaterade kundjobb. B körkort krävs då en del av servicen utförs i kundens hem (RUT-service).

Kundkontakt sker dagligen så du behöver vara van att prata inte vara blyg. Att fungera i team är A och O i vår verksamhet.

Börja med ett mail till info@tricom.se och beskriv kort dig själv så kan vi stämma av tid för ett möte.

Ledig tjänst

Vi söker ytterligare tekniker till både Stockholm och Gävle som har erfarenhet av kretskortsreparationer av alla typer. Eftersom att vi lagar både hemelektronik och kretskort inom industri så behöver man ha bred kunskap om el och hur komponenter fungerar tillsammans i en krets.

Du är: Social och utåtriktad. Noggrann och trivs med högt tempo. Du är anpassningsbar och duktig på att skifta fokus mot det som är viktigast för stunden. Har lätt för att jobba i team och har laganda.

Känner du dig träffad så skriv skicka ett mail till info@tricom.se så berättar vi mer eller kom in till oss på Nygatan 36 i Gävle, så pratar vi över en kopp kaffe! 

Inte för dig själv, men du känner någon? 

Använda då dela knapparna här nedan för att tala 
om till dina vänner om våra jobberbjudanden. 

Tack!

Copyright 1985-2021 © Tricom AB
Jag förstår!
Den här hemsidan använder sig av cookies. Mer information
?>
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram